MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
Foglalás

Kedd-vasárnap: 12.00-15.00, 18.00-22.00

Hétfő és ünnepnapokon zárva.

Ingyenes parkolási lehetőség
a Pollack Mihály téri mélygarázsban.
Bankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

AZ ÉTTEREM TÖRTÉNETE

A tradicionális gasztronómiai konyha legjobbjai közé tartozó Múzeum Kávéház és Étterem Budapest történelmi belvárosban működik 1885 óta.

Az étterem elődje Schódli Kávéház ként volt ismert, mely neves vendégkörével – köztük képviselőkkel, írókkal, színészekkel – írta be magát a budapesti kávéház történelembe.

Múltja és tradicionális hagyományai alapján a magyar gasztronómiai és a magyaros ízek időálló értékeit képviseli, a legmodernebb technológiára hangszerelve. A konyha étlapján a magyaros- és a nemzetközi konyhák finoman korszerűsített remekeit kínálják, szakavatottan válogatott hazai bor- és pálinkaajánlattal.

Régi fotó
Régi fotó

A TRADICIONÁLIS ÉTTEREM HELYE A MAGYAR VENDÉGLÁTÁSBAN

Büszkén vállaljuk múltunkat, a tradicionális magyaros konyha jelenlétét. Folytatói és megújítói vagyunk hagyományainknak, a korszerű táplálkozás szempontjainak alkalmazásával.

A magyaros gasztronómiai konyha időálló értékeit kínáljuk, a legmodernebb technológia megbízható minőségi színvonalán – Tradíció a jelenben.

Az étterem befogadóképessége összesen 120 fő, mely kiválóan alkalmas csoportok fogadására, kisebb esküvők, egyéb rendezvények lebonyolítására. A klasszikus stílusú Zongora terem, ahol esténként élő muzsika szól, 40 fő befogadására alkalmas.

Itt játszik a vacsorázó vendégeknek Zdroba Dániel.

Ugyancsak 40 fő kiszolgálására alkalmas a központi vendégtértől teljesen elszeparálható Különterem. Stílusában ez is rendelkezik az étterem klasszikus értékeivel, de képes alkalmazkodni az egyes rendezvények, a céges és családi események jellegéhez.

Kisebb csoportok esetén zártkörűen tudjuk biztosítani a Zongora termet és/vagy a Külön termet (max. 80 fő).

Jelenleg zárva!
Örömmel értesítjük, éttermünk 2020. június 3-tól ismételten sok szeretettel várja Önöket!

Nyitva tartás:

12.00-15.00
18.00-22.00

Hétfő és ünnepnap zárva


Sorry, we are currently closed
We'll reopen on 3rd of June 2020.

Opening hours:

12.00 p.m. - 3.00 p.m
6.00 p.m. - 10.00 p.m.

Monday & public holidays: closed