MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
Foglalás

Hétfő-szombat: 12.00-15.00

Vasárnap és ünnepnapokon zárva.

Ingyenes parkolási lehetőség
a Pollack Mihály téri mélygarázsban.
Bankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

AZ ÉTTEREM TÖRTÉNETE

A tradicionális gasztronómiai konyha legjobbjai közé tartozó Múzeum Kávéház és Étterem Budapest történelmi belvárosban működik 1885 óta.

Az étterem elődje Schódli Kávéház ként volt ismert, mely neves vendégkörével – köztük képviselőkkel, írókkal, színészekkel – írta be magát a budapesti kávéház történelembe.

Múltja és tradicionális hagyományai alapján a magyar gasztronómiai és a magyaros ízek időálló értékeit képviseli, a legmodernebb technológiára hangszerelve. A konyha étlapján a magyaros- és a nemzetközi konyhák finoman korszerűsített remekeit kínálják, szakavatottan válogatott hazai bor- és pálinkaajánlattal.

Régi fotó
Régi fotó

A TRADICIONÁLIS ÉTTEREM HELYE A MAGYAR VENDÉGLÁTÁSBAN

Büszkén vállaljuk múltunkat, a tradicionális magyaros konyha jelenlétét. Folytatói és megújítói vagyunk hagyományainknak, a korszerű táplálkozás szempontjainak alkalmazásával.

A magyaros gasztronómiai konyha időálló értékeit kínáljuk, a legmodernebb technológia megbízható minőségi színvonalán – Tradíció a jelenben.

Az étterem befogadóképessége összesen 120 fő, mely kiválóan alkalmas csoportok fogadására, kisebb esküvők, egyéb rendezvények lebonyolítására. A klasszikus stílusú Zongora terem, ahol esténként élő muzsika szól, 40 fő befogadására alkalmas.

Itt játszik a vacsorázó vendégeknek Zdroba Dániel.

Ugyancsak 40 fő kiszolgálására alkalmas a központi vendégtértől teljesen elszeparálható Különterem. Stílusában ez is rendelkezik az étterem klasszikus értékeivel, de képes alkalmazkodni az egyes rendezvények, a céges és családi események jellegéhez.

Kisebb csoportok esetén zártkörűen tudjuk biztosítani a Zongora termet és/vagy a Külön termet (max. 80 fő).

A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

2020.március 19.


Due to the current situation, from this day forward we will close temporarily.

To protect the health of our guests and the safety of our colleagues we must close, and we hope that after a short transition period we can meet once again.

19th of March 2020