MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
Foglalás

Hétfő-szombat: 12.00-15.00 és 18.00-00.00

Vasárnap és ünnepnapokon zárva.

Ingyenes parkolási lehetőség
a Pollack Mihály téri mélygarázsban.
Bankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

INFORMÁCIÓK

LEGJOBB HAGYOMÁNYOS MAGYAR ÉTTEREM

„Nagyon kevés jó étterem van Budapesten, amelynek múltja van. Ennek persze a zivataros történelem az oka, voltak évtizedek, amikor a minőség nemhogy elérhetetlen, hanem kifejezetten megvetették érték volt.

A Múzeum ezért is értékes hely: itt érezni lehet a dicső múlt hangulatát.A patinás környezethez és elegáns felszolgáláshoz patinás és elegáns fogások járnak. Libamáj, szürke marha és fogas az étlap klasszikus fogásainak alapanyagai.

A Múzeum azonban dicséretes módon a legklasszikusabbnak számító magyar fogásokat is nemzetközi színvonalon készíti el. A töltött káposzta, a somlói galuska vagy a halászlé egyaránt Budapest legjobbjai közé tartoznak.”

Restaurant Awards 2010

MÚZEUM KÁVÉHÁZ ÉS ÉTTEREM, MINT NEMZETI KINCS

„A Múzeum Kávéház és Étterem, mely 1885-ös megnyitása óta nemzeti kincsnek számít, megújított magyaros ételekkel és minőségi borokkal várja vendégeit. Lotz Károly gyönyörű mennyezetfreskójában és a Zsolnay porcelángyár csodálatos fali csempéiben gyönyörködhet a betérő vendég. Vacsora alatt élő zongoramuzsika teremt bensőséges hangulatot. Az újonnan felújított kávézó könnyű ételválasztékkal várja a vendégeket.”

Banners

INGYENES PARKOLÁS

A ‘la carte fogyasztó vendégeink részére ingyenes parkolást biztosítunk a Budapest, Pollack Mihály téri mélygarázsban az étkezés idejére.

Banners