MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
Foglalás

Hétfő-szombat: 12.00-15.00

Vasárnap és ünnepnapokon zárva.

Ingyenes parkolási lehetőség
a Pollack Mihály téri mélygarázsban.
Bankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

Zdroba Dániel Bárzongorista

Már korán felfedezték zenei tehetségét, és így a Kodály Zoltán alapította Radda Barnen Zenei Általánosban kezdhette el tanulmányait

Tanárai segítségével, néhány kivételes képességű osztálytársával  már 10 éves korukban zenekart alapítottak és számos közintézményi fellépésükkel tették színesebbé az ünnepeket.

A teenager évek végén a Charlie féle Olympia Együttes tagja, de párhuzamosan, mint a Schöck Studio Band zenésze, számtalan lemezfelvételen működött közre, így Máté Péter, Szécsi Pál, Harangozó Teri, Toldy Mária és Kovács Kati lemezeinek munkálatában.

Mint a Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola Jazztanszakának növendéke, abban a szerencsében részesült, hogy 2 éven át a világhíres Szakcsi növendéke lehetett.

A 70-es évek végétől a Formula 6, a Mustang, a Hello és a Tomastik együttesek tagja ként, főleg a skandináv országokat járta, de még a Szovjetúnióba is turnézott, mint Koós János kísérője. A 90-es évektől már többnyire mint szólista, énekes-zongorista játszott, főleg Cruise hajókon. Az utóbbi években már itthon is hallhattuk, a Kempinski és Four Seasons Hotelekben.

Repertoárja hatalmas és szerteágazó: a klasszikustól a musical-ig, az American Songbook-tól a Fusion Rock-ig, sőt az utóbbi évtizedek Pop slágereinek zongora átirataival is sikeresen kisérletezik.

Műsora garantálja az emlékezetes szórakozást.

A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

2020.március 19.


Due to the current situation, from this day forward we will close temporarily.

To protect the health of our guests and the safety of our colleagues we must close, and we hope that after a short transition period we can meet once again.

19th of March 2020