MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
Foglalás

Kedd-vasárnap: 12.00-15.00, 18.00-22.00

Hétfő és ünnepnapokon zárva.

Ingyenes parkolási lehetőség
a Pollack Mihály téri mélygarázsban.
Bankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

Zdroba Dániel Bárzongorista

Már korán felfedezték zenei tehetségét, és így a Kodály Zoltán alapította Radda Barnen Zenei Általánosban kezdhette el tanulmányait

Tanárai segítségével, néhány kivételes képességű osztálytársával  már 10 éves korukban zenekart alapítottak és számos közintézményi fellépésükkel tették színesebbé az ünnepeket.

A teenager évek végén a Charlie féle Olympia Együttes tagja, de párhuzamosan, mint a Schöck Studio Band zenésze, számtalan lemezfelvételen működött közre, így Máté Péter, Szécsi Pál, Harangozó Teri, Toldy Mária és Kovács Kati lemezeinek munkálatában.

Mint a Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola Jazztanszakának növendéke, abban a szerencsében részesült, hogy 2 éven át a világhíres Szakcsi növendéke lehetett.

A 70-es évek végétől a Formula 6, a Mustang, a Hello és a Tomastik együttesek tagja ként, főleg a skandináv országokat járta, de még a Szovjetúnióba is turnézott, mint Koós János kísérője. A 90-es évektől már többnyire mint szólista, énekes-zongorista játszott, főleg Cruise hajókon. Az utóbbi években már itthon is hallhattuk, a Kempinski és Four Seasons Hotelekben.

Repertoárja hatalmas és szerteágazó: a klasszikustól a musical-ig, az American Songbook-tól a Fusion Rock-ig, sőt az utóbbi évtizedek Pop slágereinek zongora átirataival is sikeresen kisérletezik.

Műsora garantálja az emlékezetes szórakozást.

Jelenleg zárva!
Örömmel értesítjük, éttermünk 2020. június 3-tól ismételten sok szeretettel várja Önöket!

Nyitva tartás:

12.00-15.00
18.00-22.00

Hétfő és ünnepnap zárva


Sorry, we are currently closed
We'll reopen on 3rd of June 2020.

Opening hours:

12.00 p.m. - 3.00 p.m
6.00 p.m. - 10.00 p.m.

Monday & public holidays: closed