MÚZEUM KRT. 12.
1088 BUDAPEST
(Astoria és Kálvin tér között)
FoglalásBankkártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely

Zdroba Dániel Bárzongorista

Már korán felfedezték zenei tehetségét, és így a Kodály Zoltán alapította Radda Barnen Zenei Általánosban kezdhette el tanulmányait

Tanárai segítségével, néhány kivételes képességű osztálytársával  már 10 éves korukban zenekart alapítottak és számos közintézményi fellépésükkel tették színesebbé az ünnepeket.

A teenager évek végén a Charlie féle Olympia Együttes tagja, de párhuzamosan, mint a Schöck Studio Band zenésze, számtalan lemezfelvételen működött közre, így Máté Péter, Szécsi Pál, Harangozó Teri, Toldy Mária és Kovács Kati lemezeinek munkálatában.

Mint a Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola Jazztanszakának növendéke, abban a szerencsében részesült, hogy 2 éven át a világhíres Szakcsi növendéke lehetett.

A 70-es évek végétől a Formula 6, a Mustang, a Hello és a Tomastik együttesek tagja ként, főleg a skandináv országokat járta, de még a Szovjetúnióba is turnézott, mint Koós János kísérője. A 90-es évektől már többnyire mint szólista, énekes-zongorista játszott, főleg Cruise hajókon. Az utóbbi években már itthon is hallhattuk, a Kempinski és Four Seasons Hotelekben.

Repertoárja hatalmas és szerteágazó: a klasszikustól a musical-ig, az American Songbook-tól a Fusion Rock-ig, sőt az utóbbi évtizedek Pop slágereinek zongora átirataival is sikeresen kisérletezik.

Műsora garantálja az emlékezetes szórakozást.

Zárva

A kialakult koronavírus járványra való tekintettel a nyitva tartás határozatlan ideig szünetel.

2020.06.27.Closed

Due to the current situation from this day forward we will close temporarily.

27.06.2020.